Peter Stöger: Készen állunk a Celtic elleni harcra

STÖGER, Peter, FTC, Fradi, Ferencváros, Betis
Budapest, 2021. szeptember 29. Peter Stöger, a Ferencváros labdarúgócsapatának osztrák vezetőedzője a Groupama Arénában tartott sajtótájékoztatón 2021. szeptember 29-én. A csapat a spanyol élvonalban szereplő Real Betist fogadja szeptember 30-án az Európa-liga csoportküzdelmeinek második fordulójában. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Fradi hazai pályán 3-1-re kikapott a Real Betis ellen a labdarúgó Európa-liga csoportkörének csütörtök esti mérkőzésén. A találkozó után Peter Stöger, a zöld-fehérek vezetőedzője az M4 Sportnak értékelte a látottakat.

"Az eredmény egy picit csalódást keltő, a mérkőzésen az alapján, ahogyan játszottunk, abszolút meccsben voltunk és nem csak védekezésben. Voltak jó mozgásaink, büszke vagyok arra, ahogyan futballoztunk, bátrak voltunk, fair módon futballoztunk.

Az apróságok ezúttal nem a mi irányunkba döntöttek. Láttuk, hogy milyen technikás játékosok alkotják a Betist. Felkészültünk erre, vártuk a lehetőségeket, de a kispadról is erős játékosok tudtak beszállni náluk. Az ilyen mérkőzésekre készen állunk, nagyon magasra tettük a lécet.

Fontos mérkőzés lesz a Glasgowban. A sorsolás után úgy véltem, hogy talán a Leverkusen és a Betis mögött ott lehetünk, a Celtic ellen lehet esélyünk, de ők teljesen más stílust játszanak. Minden esetre készen állunk ellenük a harcra."