Elképesztő módon jutott be egy skót szurkoló a Fradi El-csoportellenfelének a stadionjába

Real Betis v Celtic FC: Group G - UEFA Europa League NurPhoto general news soccer soccer match September 16 2021 16th September 2021 Competition UEFA Europa League Group G Horizontal SPORT
Fans of Real Betis during the UEFA Europa League Group G stage match between Real Betis and Celtic FC at Benito Villamarin Stadium on September 16, 2021 in Seville, Spain. (Photo by Jose Luis Contreras/DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Aligha van annál skótabb dolog, amit a Celtic egyik szurkolója művelt a Betis elleni csütörtöki Európa-liga-csoportmérkőzés előtt. 

A Ferencvárossal azonos négyesben szereplő két csapat minden bizonnyal a forduló legjobb mérkőzését játszotta, hiszen nem elég, hogy hét gól esett, míg a legtöbb pályán örültek, ha kettő, de dráma is volt bőven: a skótok gyorsan 2-0-s előnybe kerültek, azonban a spanyolok négy góllal válaszoltak, majd a meccs vége újra szoros lett, és végül 4-3-ra nyert a Betis.

Nos, ezt a meccset nézte meg ingyen a Benito Villamarín Stadionban egy Paul Byars nevű Celtic-drukker, aki feltehetően nem tervezi, hogy valaha is visszatér a sevillai zöld-fehérek otthonába, ugyanis közösségi oldalán képekkel illusztrálva kürtölte világgá csínytevését.

Miszerint a stadion melletti parkolóból lógott be a létesítménybe, majd az egyik lifttel ment fel az emeleti szektorokhoz, ahol aztán két órát gubbasztott a vécében, majd a kezdő sípszóra előbújt, és elfoglalta a helyét a lelátón.

A skót drukker vitathatatlanul élelmes volt, miközben a stadion biztonsága ezek szerint hagy némi kívánnivalót maga után. Bár valószínű, hogy ezt az "útvonalat" a jövőben már jobban fogják őrizni a besurranók előtt.