Vágólapra másolva!
Hivatalosan is bemutatta régi-új játékosát az Atlético Madrid. Antoine Griezmannt a nyári átigazolási szezon utolsó óráiban szerződtette a spanyol címvédő az FC Barcelonától, és most az is kiderült, hogy a francia támadó a Chelsea-nek kölcsönadott Saúl Níguez által hátrahagyott 8-as mezben szerepel majd.

A spanyol Antoine Griezmann az átigazolási időszak utolsó napján tért vissza az FC Barcelonából az Atlético Madrid labdarúgócsapatához, amely kölcsönadta Saúl Níguezt a Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea-nek.

Griezmannt szerdán mutatták be hivatalosan is az Atlético Madrid játékosaként, miután aláírta a szerződését. A francia támadó kölcsönben, opciós joggal tért vissza korábbi csapatához, viszont a szerződés szerint, amennyiben a madridi csapat mérkőzéseinek legalább 50%-án pályára lép, úgy életbe lép egy 40 millió eurós vásárlási kötelezettség.

Továbbá az is kiderült, hogy Griezmann nem a régi mezszámát kapta meg, ugyanis a 7-esben Joao Félix szerepel, így a 30 éves csatár a Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea-nek kölcsönadott Saúl Níguez korábbi, 8-as mezszámát kapta meg.

A franciákkal 2018-ban világbajnok Griezmann két évvel ezelőtt - 120 millió euró ellenében - igazolt a fővárosi klubtól a katalán együtteshez, ahol 102 tétmérkőzésen 35-ször volt eredményes.