Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójának záró mérkőzésén a Marseille kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re legyőzte idegenben a Montpellier csapatát. A vendégek harmadik találata után a bíró a 89. percben felfüggesztette a mérkőzést, mivel a hazai szurkolók mindenféle tárgyat kezdtek el bedobálni a pályára, és az OM egyik játékosát, Valentin Rongiert el is találták egy vizes flaskával.

Jól indult a mérkőzés a Marseille számára, amely már a 3. percben betalált Dimitri Payet révén, azonban a játékvezető a videobíró segítségével visszanézte, majd érvénytelenítette a találatot.
A szünetre aztán a Montpellier kétgólos előnyre tett szert, miután a 30. percben Luan Peres öngólt szerzett, négy perccel később pedig Gaetan Laborde a tizenhatos jobb sarkáról gyönyörűen tekert a bal felső sarokba.

A második játékrészben jóval lendületesebben játszott a Marseille, ennek pedig meg is lett az eredménye. A 68. percben Cengiz Ünder révén előbb összejött a szépítés, majd Payet öt percen belül szerzett két góljával fordítottak is.

Payet második gólja után mindenféle tárgyat kezdtek bedobálni a pályára a hazai szurkolók Forrás: AFP/Pascal Guyot

A francia támadó második gólja után a hazai szurkolók mindenféle tárgyakat kezdtek bedobálni a pályára. A francia Lequipe beszámolója szerint

az OM egyik játékosát, Valentin Rongier-t el is találta egy vizes flaska, miközben Payet második gólját ünnepelte a csapat.

A 26 éves középpályás arcát találta el a pályára bedobott tárgy, ami után felszakadt a szája, a játékvezető pedig az öltözőbe rendelte a csapatokat.

A mérkőzés után Rongier az Instagramon tette közzé a sérüléséről készült képet.

Rongier a közösségi oldalán mutatta meg sérülését Forrás: Instagram

A francia lap információi szerint a rendőrség letartóztatta a személyt, aki eltalálta Rongier-t.

Némi várakozás után folytatódhatott a mérkőzés, amelyen újabb gól már nem született, így nyert a Marseille.