Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germainnél úgy döntöttek, hogy a nyári nagybevásárlás után öt játékost is átadólistára tesznek, hogy csökkentsék a bérköltségeket és a kiadásokat.

Maurcio Pochettino csapata elképesztő igazolásokat bonyolított le a nyáron, ugyanis Lionel Messi mellett az Európa-bajnok olasz kapust, Gianluigi Donnarummát, a Liverpool korábbi középpályását, Georginio Wijnaldumot, illetve a világbajnok és kétszeres Európa-bajnok Sergio Ramost is ingyen szerezte meg. Rajtuk kívül érkezett még a 22 éves marokkói védő, Achraf Hakimi, akiért 60 millió eurót fizettek az olasz bajnok Internazionale csapatának.

A PSG nyári szerzeményei: Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos és Lionel Messi Forrás: NurPhoto via AFP/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Mehdi Taamallah

Bár az igazolások többsége ingyen érkezett, a francia klub állítólag több százmillió eurót fordított a világklasszis játékosok fizetéseire. Csak egyedül Messi 25 millió eurót tehet majd zsebre az adózások után.

Többek között Pablo Sarabia és Julian Draxler is távozhat a PSG-től a nyáron Forrás: AFP/Christof Stache

A hírek szerint a PSG több játékosától is megszabadulna, hogy faragjon a költségeken. A Le Parisien című francia lap szerint

Julian Draxler, Pablo Sarabia, Rafinha, Layvin Kurzawa és Thilo Kehrer az az öt játékos, akikre nem tart igényt Mauricio Pochettino, így ők átadólistára kerültek.

A francia klub a nyáron eddig csupán egy játékost tudott pénzzé tenni, miután a holland korosztályos válogatott balhátvédet, Mitchel Bakkert 10 millió euróért eladta a német élvonalbeli a Bayer Leverkusennek.