Meztelenül ment a sajtótájékoztatóra a belga focicsapat edzője - videó

SOCCER VOETBAL FOOTBALL FOOT ANVERS ANTWERPEN RAFC NICOSIE Horizontal, Brian Priske, Antwerp
Antwerp's head coach Brian Priske pictured without shirt during the after-match-press conference after a soccer game between Belgian team Royal Antwerp FC and Cyprus club Omonia Nicosia, Thursday 26 August 2021 in Antwerp, the return leg of the play-off for the Europa League competition. BELGA PHOTO DAVID PINTENS (Photo by David Pintens-FotoDP.be / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Lang Ádám csapata, az Omonia Nicosia kiesett a belga Antwerpen ellen a labdarúgó Európa-liga utolsó, negyedik selejtezőkörében. A meccs után Brian Priske, az Antwerp dán edzője betartotta a korábban tett ígéretét, és meztelenül ment a sajtótájékoztatóra. Csak egy törülköző takarta, miközben válaszolt az újságírók kérdésére.

A ciprusiak magyar válogatott védője végigjátszotta csütörtökön az Antwerpen elleni visszavágót, amelyen 2-0-ra alulmaradt a szigetországi gárda, így előbb hosszabbítás, majd 11-es párbaj következett, amely a belgáknak kedvezett. A továbbjutást pedig alaposan megünnepelték a belgák, ráadásul az edzőjük,

Brian Priske is felhívta magára a figyelmet.

Brian Priske meglepte a rá várakozó újságírókat Forrás: Belga via AFP/www.fotodp.be/David Pintens-Fotodp.Be

Az edző szerint a csapat játékosával,

Rudi Cossey-val a meccs előtti este fogadott,

ha 3-0-ra nyernek, és ledolgozzák az első meccsen összeszedett kétgólos hátrányt és továbbjutnak, akkor ruha nélkül áll ki a sajtó elé.

– mondta nevetve a Priske, akin csak egy szál törülköző volt, miközben válaszolt az újságírók kérdéseire.