Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Real Madrid francia védőjét, Raphael Varane-t.

A 28 éves védő 2025 júniusáig szóló szerződést kötött az angol sztárcsapattal. A francia játékos a Real Madrid tagjaként többek között négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és háromszor a La Ligát. Hazája válogatottjával 2018-ban világbajnok lett, összesen 79 alkalommal szerepelt eddig a nemzeti csapatban, amelyben az idei Eb-n is pályára lépett.

mondta Varane.

"Sok mindent szeretnék még elérni karrierem során, és tudom, hogy egy olyan csapathoz csatlakoztam, amely tele van nagyszerű játékosokkal, akik meccseket és trófeákat akarnak nyerni.

Beszéltem a menedzserrel és látom, hogy az elmúlt években mennyit fejlődött ez a klub. Egy olyan együtteshez csatlakozom, amely készen áll arra, hogy a legmagasabb szinten futballozzon.

Szeretnék jó benyomást tenni a szurkolókra, és mindent megteszek azért, hogy része legyek a klub csodálatos történelmének" - tette hozzá Varane, aki a 19-es mezt kapta új csapatában.