Vágólapra másolva!
A Real Madrid és a Barcelona korábbi legendás futballistái Tel-Avivban játszottak egymás ellen gálamérkőzést kedden. A meccsen többek között olyan labdarúgók léptek pályára, mint Roberto Carlos, Luís Figo, Rivaldo és az egykori közönségkedvenc, Ronaldinho.

A találkozó iramán természetesen látszott, hogy már visszavonult futballisták vannak a pályán, azonban egy-egy zseniális megoldást azért lehetett látni az önfeledten játszó sztároktól.

A 7. percben a 2005-ös év aranylabdása, Ronaldinho kis híján meglepte a kapust, majdnem gólt szerzett a félpályáról, emelése kevéssel kerülte el a kaput. A mindig mosolygós brazil nagyon aktív volt, a 20. percben szép cselek után a kapufát is eltalálta. A 28. percben be is talált Ronaldinho, magabiztosan váltott gólra egy 11-est, megszerezve ezzel az előnyt a Barcának.

A Real Madrid Amavisca kihagyott helyzete után, az első félidő végén Munitis és Pérez góljaival megfordította a meccset, de az 59. percben Mateu révén újra egyenlített a Barcelona.

A mérkőzést végül De La Red szép gólja döntötte el a 70. percben, így az öregfiúk El Clásicóját a Real Madrid nyerte meg 3-2-re.

A mérkőzés összefoglalója: