Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Több játékos is távozhat az NB I-be feljutó Debreceni VSC-től, köztük Dzsudzsák Balázs, aki iránt élénken érdeklődik a Honvéd.

Az NB II-ben az élen záró DVSC már az élvonalbeli idényre készül, és több változás is lehet a keretben. A volt magyar válogatott Dzsudzsák Balázs iránt nagyon érdeklődik a Budapest Honvéd csapata - olvasható a Nemzeti Sport oldalán.

A kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, ám a Nemzeti Sport információi szerint a Loki megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad.

Ami a hátsó sort illeti: Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, a focista valószínűleg a Paksnál folytatja. Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.

Dzsudzsák Balázs rengeteget tett a DVSC feljutásáért Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, de a Honvéd élénken érdeklődik iránta.

Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án, s bár a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, a hírek szerint több NB I-es együttes vinné, s az NB II-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná. Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Eddig egy érkezőről hallani, Skribek Alent szerezné meg a DVSC. A támadó az előző idényt a Budafoknál töltötte a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, hat gólt szerzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről