Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elnézést kért botrányos viselkedése után a Real Madrid sztárja

fbl Square SEMIFINAL UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard (R) shakes hands with Chelsea's Spanish defender Cesar Azpilicueta after the UEFA Champions League second leg semi-final football match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge in London on May 5, 2021. - Chelsea won the match 2-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Eden Hazardnak, a Real Madrid futballistájának sikerült kimagyaráznia magát a Chelsea-játékosokkal való nevetgéléséből.

A 2019 nyarán, 100 millió euróért igazolt belga sztárját nem igazán hatotta meg, hogy csapata 2-0-s vereségének köszönhetően kiesett a Bajnokok Ligájából. A lefújás után a kamerák rögzítették a korábbi Chelsea játékos reakcióját, és nem úgy tűnt, mint aki csalódott lenne az eredmény miatt.

A hármas sípszó után Hazard jó kedvűen beszélgetett néhány korábbi csapattársával, köztük Kurt Zoumával, és a londoni együttes csapatkapitányával, César Azpilicuetával.

Az esetből hatalmas botrány lett a spanyol sajtóban és a Real rajongóinak körében. A belga játékosnak muszáj volt reagálnia valamit, hogy ne sodorja el végleg a népharag:

- fordította le a Penamadridista.hu a 30 éves futballista bocsánatkérését.

Könnyen lehet, hogy Hazard már hiába szavatkozik, a hírek szerint ugyanis a klubnál a következő szezontól kezdve már nem számítanak rá.

Mindent egy helyen az Eb-ről