Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi védője, Gary Neville úgy véli, hogy egykori klubja hibát követne el, ha megpróbálná újra szerződtetni Cristiano Ronaldót. Ugyanakkor a 85-szoros angol válogatott labdarúgó elárulta, hogy kiket kellene leigazolnia az MU-nak ahhoz, hogy ismét reális esélye legyen a bajnoki címre.

A United vasárnap 2-1-es hazai győzelemmel zárta a szezont. Ole Gunnar Solskjaer legénysége ugyan a második helyen végzett a bajnokságban, de 12 ponttal maradt le a bajnok Manchester Cityvel szemben. A United legutóbb a 2012/13-as szezon végén ünnepelhetett bajnoki címet, még a legendás Sir Alex Ferguson irányításával.

A klub legendája, Gary Neville megnevezett három játékost, akikkel az MU-nak ismét reális esélye lehetne a bajnoki címre.

– válaszolta Neville a Twitteren arra a kérdésre, hogy kiket kellene szerződtetnie a Unitednek a nyáron.

A Real Madrid középhátvédje, Raphael Varane állítólag távozni szeretne a nyáron, ráadásul áprilisban Florentino Pérez, a Real elnöke is tett arra utalást, hogy távozhat a világbajnok védő a spanyol fővárosból.

"Varane? Örülök, hogy a csapatunkban van, de aki távozni akar, azelőtt nyitva áll az ajtó – mondta az El Larguero spanyol rádiónak nyilatkozva a présidente.

A Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane szintén távozni akar a nyáron, a közelmúltban pedig kijelentette, hogy nem akar külföldre igazolni, így a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea tűnik a legesélyesebbnek a sztárcsatár szerződtetéséért folytatott versenyben.

Neville listáján szerepel még a Borussia Dortmund szélsője, Jadon Sancho, akit korábban már többször is szóbahoztak a Manchester Uniteddel. A legfrissebb hírek szerint az MU akár már az Eb előtt is megszerezheti az angol válogatott játékost, amennyiben kifizeti érte a 100 millió eurós vételárat a Dortmundnak.

Neville szerint jobb az emlékeket ott hagyni, ahol vannak Forrás: AFP/Adrian Dennis

Bár manapság egyre többször felröppennek olyan hírek, miszerint a klub korábbi sztárja, Cristiano Ronaldo visszatérhet az Old Traffordra, a portugál klasszis korábbi csapattársa, Gary Neville azonban úgy véli, hogy ennek nem szabadna megtörténnie. Bár Ronaldo és Neville számtalan trófeát nyert együtt a manchesteri együttessel, a klublegenda mégis azon a véleményen van, hogy az MU-nak nem szabad az emlékek miatt rossz döntést hoznia.

- válaszolta Neville arra a kérdésre, hogy a Vörös Ördögöknek ismét szerződtetniük kellene-e Ronaldót, aki 2009 nyarán távozott a Real Madridhoz.