Haalandot és Mbappét is megelőzte a Villarreal focistája

fbl Horizontal
Villarreal's Spanish forward Gerard Moreno celebrates after scoring during the UEFA Europa League quarter final second leg football match between Villarreal and Dinamo Zagreb at La Ceramica stadium in Vila-real on April 15, 2021. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Villarreal csatára, Gerard Moreno ebben a naptári évben már több gólban játszott szerepet, mint Erling Haaland és Kylian Mbappé.

A 29 éves futballistánál csupán Lionel Messi és Robert Lewandowski futballozik hatékonyabban ebben az évben, már ami az öt európai topligát (angol, spanyol, német, olasz, francia) illeti.

A Barcelona argentin szupersztárja 2021-ben 19 gólnál és 8 gólpassznál jár, míg a Bayern lengyel klasszisa 22-szer talált be és 3 gólpasszt adott eddig idén.

Ebben a rangsorban némileg meglepő módon Gerard Moreno a harmadik, aki 17 góljával és 6 gólpasszával már 23 találatban játszott főszerepet, ezzel többek között a Dortmund és a PSG sztárjait, Erling Haalandot és Kylian Mbappét is megelőzi.

A spanyol játékos remek idényt fut, a Villarreal csapatával az Európa-ligában elődöntőre készülhet, és minden sorozatot figyelembe véve ebben a szezonban eddig 35 mérkőzésen 25 gólt szerzett és 8 gólpasszt adott már.