Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tizedik szezonjára készül Madridban a Real aranylabdás szárfocistája

fbl Horizontal
Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric controls the ball during the Spanish league football match between SD Huesca and Real Madrid at the El Alcoraz stadium in Huesca on February 6, 2021. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
Szinte biztosra vehető, hogy a Real Madrid 35 éves horvát középpályása, Luka Modric egy évvel meghosszabbítja szerződését, és 2022-ig a spanyol sztárcsapat játékosa marad.

A spanyol AS értesülései szerint a játékos és klubja mindenben megállapodott egymással a folytatásról, már csak a hivatalos bejelentés várat magára.

Modric mindig is szeretett a Realban futballozni, és készen állt arra, hogy Madridban folytassa karrierjét.

A hírek szerint a horvát középpályás a klub által javasolt fizetéscsökkentést is elfogadta, amelyet a járványhelyzet miatt kialakult gazdasági problémák következtében javasolt számára a vezetőség.

Luka Modric 2012 óta a Real Madrid játékosa Forrás: AFP/Pau Barrena

A megállapodás értelmében Modric elmondhatja magáról, hogy 10 évet játszhatott a spanyol sztárcsapatban, ugyanis 2012-ben érkezett a Tottenhamtől. Annak idején a Real 35 millió eurót fizetett a labdarúgóért, amely busásan megtérült, ugyanis többek között Modric négy Bajnokok Ligája, két La Liga-cím és egy Spanyol Kupa győzelemhez segítette a fővárosi együttest.

A horvát labdarúgó 2018-ban megnyerte az Aranylabdát is, miután a Reallal BL-t nyert, a horvát válogatottal pedig vb-ezüstöt.

A lassan 36 éves Modric ebben az idényben alapembere Zinedine Zidane csapatának, amely a Bajnokok Ligájában a Chelsea ellen elődöntőt játszhat, és a spanyol bajnoki címért folytatott versenyfutásban is harcban áll.

Mindent egy helyen az Eb-ről