A Juventus két sztárfocistájától is megválna a nyáron

fbl Horizontal
Lazio's Montenegrin midfielder Adam Marusic (R) fights for the ball with Juventus' Welsh midfielder Aaron Ramsey (L) and Juventus' French midfielder Adrien Rabiot (C) during the Italian Serie A football match between Juventus and Lazio at The Juventus Stadium in Turin, northern Italy on March 6, 2021. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus két középpályásától, Aaron Ramsey-től és Adrien Rabiot-tól megválna ezen a nyáron, és a Milan sztárját, Hakan Calhanoglut szeretné leigazolni.

A Football Italia megírta, hogy a Serie A címvédője a walesi és a francia játékost is szeretné eladni a nyári átigazolási időszakban. Az olasz lapok szerint egyik középpályás sem szerepel a klub hosszútávú terveiben, mivel mutatott játékukkal nem győzték meg a vezetőséget.

Mindkét labdarúgó 2019 óta a Juventus tagja, Ramsey az Arsenal, Rabiot pedig a Paris Saint-Germain együttesétől érkezett ingyen, előbbi 63, utóbbi 75 mérkőzésen lépett pályára az olasz sztárcsapatban.

Ramsey (balra) és Rabiot (jobbra) 2019 óta futballoznak a Juvéban Forrás: AFP/Miguel Medina

Mindkettejük szerződése 2023-ig érvényes, de minden bizonnyal a Juve ezt nem várná meg, ugyanis a helyettesüket keresi.

A torinói csapat vezetősége abban bízik, hogy a Milan sztárját, Hakan Calhanoglut meg tudja szerezni, mert a török futballista szerződése idén nyáron lejár.

Amennyiben mégsem sikerül leigazolni a 27 éves karmestert, akkor a Sassuolo olasz válogatott játékosa, Manuel Locatelli lesz a Juventus elsődleges célpontja.