Cristiano Ronaldo megalázta az Atalanta focistáját

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Juventus Turin and FC Porto on March 9, 2021 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atalanta német játékosa, Robin Gosens az életrajzi könyvében elárulta, hogy a Juventus ötszörös aranylabdás sztárja, Cristiano Ronaldo az egyik mérkőzés után megalázóan viselkedett vele, mert nem volt hajlandó odaadni a mezét.

A goal.com megírta, hogy bergamói csapat szélső védője úgy érezte, hogy a portugál szupersztár teljesen megalázta és szégyenbe hozta őt az egyik Atalanta-Juventus olasz bajnoki meccs után.

"A Juventus elleni meccs után megpróbáltam valóraváltani az álmomat, és meg akartam szerezni Ronaldo mezét. A hármas sípszót követően odamentem hozzá és azt mondtam neki: "Cristiano, megkaphatnám a mezedet?" Erre ő rám sem nézett, és csak annyit mondott, hogy: "Nem!" - osztotta meg az esetet életrajzi könyvében a német futballista.

Robin Gosens nem őriz kellemes emlékeket Cristiano Ronaldóról Forrás: NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

Gosens kifejtette, hogy mekkora csalódást okozott számára az az ember, akit korábban a példaképének tekintett.

tette hozzá a 26 éves labdarúgó.