Vágólapra másolva!
A Leicester City négy játékosa a koronavírussal kapcsolatos korlátozások ellenére házibulit tartott, majd elbújt a helyszínre érkező rendőrök elől.

A The Sun megírta, hogy az angol csapat edzője, Brendan Rodgers megtudta, hogy négy játékosa, James Maddison, Harvey Barnes, Hamza Choudhury és Ayoze Perez az utóbbi futballista otthonában voltak még 18 másik emberrel együtt.

A dühös tréner üzenetben jelezte a labdarúgóknak, hogy hagyják abba a mulatozást, de azok lekapcsolták a villanyt, hogy a rendőrök ne fogjanak gyanút, és azt higgyék, hogy üres a ház.

Mindez április 4-én, vasárnap történt, és a szomszédok szerint este kilenc órától sportkocsik sorakoztak az utcában, és Perezéktől hangos zene szólt.

Ayoze Perez (balra) szervezte a bulit, amelyen James Maddison (jobbra) is részt vett Forrás: AFP/Oli Scarff

- mondta az egyik szomszéd.

- állította egy másik helybéli.

Amikor a rendőrség a helyszínre ért, teljes sötétség volt a házban, így nem találtak bizonyítékot az illegális házibuliról.

A szomszédok szerint a vendégek egy jelentős része később taxiba szállt, és Choudhury házában folytatta a bulizást.

A Leicester City csapata szűkszavúan csak annyit kommunikált az esetről, hogy a játékosok elnézést kértek a viselkedésükért, a további teendőket a klubon belül intézik el.

Brendan Rodgers vezetőedző az érintett négy futballistából háromnak nem adott lehetőséget a hétvégén a West Ham United elleni mérkőzésen, amelyen 3-2-es vereséget szenvedett a Premier League jelenlegi harmadik helyezettje.