Ibrahimovic: Nem maradt már mit bizonyítanom

WC QUALIFIER SWEDEN-GEORGIA Sweden Georgia Horizontal FOOTBALL
Zlatan Ibrahimovic during the World Cup qualifier group A football match between Sweden and Georgia at Friends Arena Thursday March 25, 2021. 2021-03-25 (c) NILSSON NILS PETTER / Aftonbladet / TT * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85786 (Photo by NILSSON NILS PETTER/Aftonbladet / TT NYHETSBYRĹN / TT News Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Milan csatára visszatért a svéd válogatottba, az ő segítségével is nyert a csapata 1-0-ra Koszovó ellen, korábban pedig 3-0-ra Grúzia ellen világbajnoki selejtezőn. A svéd klasszis mindkét meccsen gólpasszt adott.

A 39 éves Zlatan Ibrahimovic a Koszovó elleni sikert követően sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mindent elért a pályafutása során.

Zlatan Ibrahimovic a Grúzia elleni meccsen Forrás: TT News Agency via AFP/Nilsson Nils Petter/Aftonbladet

„Nem maradt mit bizonyítanom. Teljesen más a helyzetem, mint korábban volt. Nem tudok mit bizonyítani, így már csak egy dolog maradt a pályafutásomban, hogy élvezzem a játékot. 39 éves vagyok és a Milanban és a válogatottban is ott lehetek, erre nem sokan képesek az én koromban" - mondta Ibrahimovic, aki októberben már 40 éves lesz, de a tervei szerint új szerződést fog kötni a Milan csapatával.

Zlatan Ibrahimovic 118. alkalommal lépett pályára vasárnap a svéd válogatottban.