Egy szédületesen gyors kontrából lőtt góllal jutott tovább a Dortmund - videó

firo: 02.03.2021, Soccer: Soccer: DFB-Pokal, quarter finals, season 2020/21 Borussia Monchengladbach, Gladbach - BVB, Borussia Dortmund Soccer: Soccer: Borussia Dortmund firo: 02.03.2021 Borussia Monchengladbach DFB-Pokal quarter finals season 2020 SPO Gl
firo: 02.03.2021, Soccer: Soccer: DFB-Pokal, quarter finals, season 2020/21 Borussia Monchengladbach, Gladbach - BVB, Borussia Dortmund duels, Tobias Sippel versus Jadon Sancho | usage worldwide (Photo by Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund idegenben 1-0-ra legyőzte a Borussia Mönchengladbach csapatát, amivel bejutott a Német Kupa elődöntőjébe.

Nem kezdődött jól a találkozó a vendégek számára: Raphael Guerreirót már az 5. percben le kellett cserélni sérülés miatt. A portugál szélső helyén Nico Schultz folytatta.

Az első félidő ráadásában Marcus Thuram szerzett lesről gólt, amit a játékvezető érvénytelenített. Szintén hasonló sorsra jutott a szünet után tíz perccel Erling Haaland, akinek találatát a videobíró egy korábbi szabálytalanság miatt vette el.

A 66. percben Jadon Sancho góljával megszerezte a vezetést a Dortmund.

Az angol játékos egy 14 másodperces kontra végén talált a kapuba.

A BVB ezzel a góllal 1-0-ra le tudta győzni azt a Mönchengladbachot, aminek a kispadján az a Marco Rose ült, aki a következő szezontól a Dortmund irányítását veszi majd át.