Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United edzésén hatalmas balhé volt, ugyanis a vezetőedző, Steve Bruce nekiugrott a saját játékosának, Matt Ritchie-nek.

A Daily Mail információja szerint azért tört ki az edző és a játékos között a botrány, mert a Wolverhampton elleni meccs után

Bruce kemény kritikával illette a focistát, mivel Ritchie hibájából gólt kapott a Newcastle.

A lap úgy tudja,

Ritchie felhívta Bruce a találkozót követően, hogy rendezzék a helyzetet, a tréner azonban a keddi edzésen szerette volna megbeszélni a problémákat.

A Daily Mail azt írja, Ritchie csak ingerültebb lett ettől a választól, így borítékolható volt a balhé.

A keddi edzésen Steve Agnew másodedző szólt Ritchie-nek, hogy menjen be Bruce irodájába, ám a focista azt mondta, hogy nem hajlandó azzal a gyáva emberrel beszélni. Nem sok idő telt el,

Bruce az irodájából a pályára rohant, és ezt követően fizikai összetűzés is volt a felek között, akik egymásnak ugrottak.

A beszámolók szerint a vezetőedző azt üvöltötte, hogy ezt kapom, azok után, amit tettem érted.

Steve Bruce és Matt Ritchie balhéjától hangos az angol sajtó Forrás: Origo

A Daily Mail írása szerint a játékosok Ritchie oldalán állnak, és ezzel együtt egyre több az elégedetlen hang Bruce felé, amely a Newcastle borzalmas teljesítményét elnézve – a Premier League-ben csak a 17. helyen áll, három pontra a már kieső helyen álló Fulhamtől – nem is csoda.

A skót válogatott Matt Ritchie egyébként szerdán bocsánatot mindenkitől a botrány miatt,

de meglepő lenne, ha itt lezárulna ez a történet.