Alpári stílusban szidta egymást a Manchester United két játékosa

Horizontal
Manchester United's English striker Marcus Rashford (L) and Manchester United's English defender Harry Maguire (R) leave the pitch at the end of the English Premier League football match between Burnley and Manchester United at Turf Moor in Burnley, north west England on December 28, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A sportpályán nem ritka, hogy ellenfelek oda-oda mondogatnak egymásnak egy-egy mérkőzés vagy összecsapás hevében, de, amit a Manchester United két játékosa művelt szerda este, az minden túltesz.

A United a Crystal Palace otthonában harcolt a győzelemért, illetve azért, hogy megőrizze három pontos előnyét a tabella második helyén a Leicester Cityvel szemben, valamint, hogy két 0-0-s mérkőzést (az El-ben a Real Sociedad, valamint a bajnokságban a Chelsea ellen) végre egy gólt tudjon szerezni.

A nagy igyekezetben aztán a MU két angol válogatott játékosa, a védő Harry Maguire és a csatár Marcus Rashford esett durván egymásnak – szerencsére csak szóban, de ez is elég volt. Maguire ígéretes indítása ugyanis lesen találta Rashfordot, amit előbbi nem hagyott szó nélkül, majd, amikor utóbb visszakérdezett, hogy mégis mit akar tőle a védő, Maguire azt találta mondani, hogy "gyere vissza a kib*szott lesről", amitől Rashfordnál is elszakadt a cérna. A fiatal támadó a "fogd be a pofád, kib*szott f***fej" formulával jelezte, hogy nem kíváncsi csapattársa taktikai tanácsaira.

A mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget, ami sorozatban a harmadik ilyen találkozó volt a MU számára, amelyik immár 285 perce nem tudott gólt lőni.