Vágólapra másolva!
Nemrégiben holtan találták berlini lakásában a német világbajnok labdarúgó, Jérome Boateng korábbi barátnőjét, Kasia Lenhardtot. A rendőrség újraindította a nyomozást az ügyben, mivel új részletek láttak napvilágot az esettel kapcsolatban.

A Bayern München labdarúgójának, Jerome Boatengnek volt barátnője, a 25 éves Kasia Lenhardt öngyilkos lett, miután a futballista elhagyta őt. A nő holttestére a berlini lakásában találtak rá. Boateng az eset hírére azonnal elutazott a katari klubvilágbajnokságról. A nyomozás most újraindult az ügyben - derült ki a Sun oldaláról.

A lengyel modell alig egy héttel azután halt meg, hogy a Bayern München védője bejelentette szakításukat. A focista és a modell 15 hónapig volt együtt. Német hírforrások szerint

az elhunyt barátnő fülcimpájának sérülése miatt ismét Boatengre terelődött a gyanú, és a rendőrség újraindította a nyomozást az ügyben.

A közösségi oldalukon még látszott a sérülés a nő fülén, majd eltüntették a bejegyzést, miután megtalálták Kasia Lenhardt holttestét a berlini lakásukban.

A német focista és a lengyel modell kapcsolatáról új részletek derültek ki Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Malte Ossowski/ Sven Simon

A müncheni nyomozóiroda vezetőjének elmondása szerint a focista ellen szándékos testi sértés vádjával indítottak nyomozást, amely feltehetően 2019 októberében történhetett. Az ügyészség vezetője szerint a nyomozást még 2020 júniusában leállították,

de 2020. február február 10-én ismét folytatták, mivel új információk birtokába kerültek a nő halálával kapcsolatban.

Boateng volt barátnőjét az után találták meg holtan Berlinben, hogy a futballsztár elhagyta őt. Boateng korábban azt nyilatkozta, hogy a nő zsarolta, ezért döntött a szakítás mellett. Boateng a Bildnek azt nyilatkozta korábban, hogy még az előző kapcsolata alatt kezdődött viszonya a lengyel modellel, azonban már bánja, hogy esélyt adott kettőjüknek, ugyanis a nő zsarolta őt.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!