Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiderült, hogy mikor döntenek Zidane sorsáról a Real Madridnál

Horizontal
Real Madrid's French coach Zinedine Zidane reacts during the UEFA Champions League group B football match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas on the outskirts of Madrid on October 21, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Hihetetlen vereségbe szaladt bele a Real Madrid szerda este a Copa del Rey legjobb tizenhatba kerüléséért vívott harcban. A fővárosiakat a harmadosztályú Alcoyano a 2x15 perces hosszabbításban tíz emberre fogyatkozva verte 2-1-re.

A kiesést követő reggelen, csütörtökön a spanyol sportsajtó nem fogta vissza magát a Real Madrid kapcsán. A Marca szerint senki sem menekülhet ezután a kínos eset után, és az eredményt a Zidane-korszak legsúlyosabb vereségének tartja a lap. A Mundo Deportivo úgy írta le a meccset a Real számára, mint egy megalázó mérkőzést, míg az AS egyszerűen kínosnak nevezte a történteket.

A rendkívül fájó kiesés utáni reggelen a Marca még arról is írt, hogy

a királyi klub vezetősége nem fog várhatóan a napokban döntést hozni arról, hogy kirúgják-e Zinedine Zidane-t, hanem megvárják a szezon végét.

A madridi csapat még két trófeát nyerhet idén, a Bajnokok Ligáját és a La Ligát, igaz, egyik sem lesz egyszerű feladat.

A francia szakember egyébként nem tervez lemondani a vereséget követően, a találkozó után pedig ezt nyilatkozta: „Ez a futball. Egy harmadosztályú ellenfél ellen játszottunk, és meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Ez nem kínos vagy bármi ilyesmi.

Ez egy újabb fájdalmas nap, mert nem szeretünk veszíteni, különösen a játékosok nem, ők nyerni akarnak."

Mindent egy helyen az Eb-ről