A mérkőzés hajrájában lőtt gólokkal győzött a Manchester United az Everton ellen

fbl Horizontal
Everton's English midfielder Ben Godfrey (L) vies for the ball against Manchester United's English striker Mason Greenwood (R) during the English League Cup quarter final football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool on December 23, 2020. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szerda este az angol Ligakupa negyeddöntőjében az Everton a Manchester Unitedet fogadta. Sokáig úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással a csapatok, de a 88. és a 96. percekben lőtt gólokkal a Manchester jutott a sorozat elődöntőjébe.

Egészen a meccs hajrájáig kellett várni arra, hogy az egyik csapat megtörje a gólcsendet. Ekkor a vendégek veterán támadója, Cavani lőtt egy nagyszerű gólt, amivel a Manchester United nemcsak megszerezte a vezetést, hanem mint nem sokkal később kiderült, tovább is jutott a Ligakupa elődöntőjébe.

Itt még nem volt azonban vége a meccsnek, az Everton mindent egy lapra feltéve támadott, ami miatt teljesen kinyílt hátul. Ezt előbb Bruno Fernandes egy kapufával tudta csak "kihasználni," majd a 96. percben, gyakorlatilag a lefújás előtt Martial belőtte a második manchesteri gólt, beállítva a 2-0-s végeredményt.

Szerdán a másik negyedöntőben a másodosztályú Stoke 3-1-re kapott ki a Premier League-ben szereplő Tottenhamtől.

Az alábbi négy csapat jutott a Ligakupa elődöntőibe: Manchester City, Manchester United, Tottenham, és a másodosztályú Brentford.