Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A magyar lett az uralkodó nyelv a Salzburg Facebook-oldalán

Budapest, 2020. november 12. A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A csapat 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra. Elöl balról Szalai Attila, középen Szalai Ádám, jobbról a gólszerző Szoboszlai Dominik. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Szoboszlai Dominik kalandos úton térhetett haza a válogatotthoz, miután először a koronavírus miatt nem akarták elengedni, aztán a negatív tesztek után mégis jöhetett. Az Izland elleni meccs végül az ő góljával dőlt el, gyakorlatilag a 20 éves klasszis lőtte ki az Eb-re a magyar csapatot.

Nem felejtett el erről megemlékezni a Salzburg Facebook-oldala sem, mint írják, Szoboszlai lőtte Eb-re a csapatot, aki a hosszabbítás perceiben döntött Izland ellen, és természetesen gratulálnak az egész országnak.

A bejegyzés alatt nagyítóval kell keresni a nem magyar hozzászólásokat, jellemzően köszönetet mond mindenki az osztrák csapatnak.

Mindent egy helyen az Eb-ről