Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Simeone külön kérésére szerezheti meg Szoboszlait az Atlético Madrid

Bajnokok Ligája, 2. forduló, kedd
Atletico Madrid's Argentinian forward Angel Correa (L) vies with Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai during the UEFA Champions League group A football match between Atletico Madrid and Salzburg, at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on October 27, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülés szerint Diego Simeone, az Atlético Madrid sztárdezője Spanyolországba csábítaná Szoboszlai Dominikot.

A madridiak trénere néhány napja tesközelből tapasztalhatta a 20 esztendős Szoboszlai Dominik játékát, a magyar válogatott tehetség ugyanis a Salzburg Atlético elleni BL-meccsén (3-2) gólt szerzett.

Az nso.hu a fichajes.net nevű spanyol portálra hivatkozva most arról ír, hogy a középpályás lenyűgözte Diego Simeonét, az Atlético Madrid pedig vélhetően már a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz a Salzburgnak Szoboszlaiért.

Szoboszlai Dominiket már az Atlético Madrid is vinné Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A spanyolok minél hamarabb bejelentkeznének a futballistáért, ugyanis attól tartanak, hogy a közeljövőben a Milan, a Bayern München és a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is soraiban tudó RB Leipzig is harcba szállna Szoboszlai Dominik játékjogáért – az Atléticónak az a terve, hogy „megelőzze" a riválisokat a transzferrel. Egybehangzó értesülések szerint a szupertehetség jelenlegi szerződésében 24 millió eurós kivásárlási ár szerepel, amit a vevő félnek három részletben kell kifizetnie a Salzburgnak.

Mindent egy helyen az Eb-ről