A tavaly visszavonult Petr Cech is bekerült a Chelsea keretébe

FC Schalke 04 vs FC Chelsea soccer Petr Cech HORIZONTAL Chelsea's goalkeeper Petr Cech holds a ball during the Champions League group E soccer match betwen FC Schalke 04 and FC Chelsea at the Gelsenkirchen stadium in Gelsenkirchen, Germany, 22 October 201
Chelsea's goalkeeper Petr Cech holds a ball during the Champions League group E soccer match betwen FC Schalke 04 and FC Chelsea at the Gelsenkirchen stadium in Gelsenkirchen, Germany, 22 October 2013. Photo: Federico Gambarini/dpa
Vágólapra másolva!
Petr Cech legutóbb az Arsenalban focizott, a Chelsea elleni Európa-liga döntő után vonult vissza 2019-ben, majd a kékek alkalmazásába került, mint a szakmai stáb tagja.

A 38 éves korábbi kapus most vésztartalékként szerepel a Chelsea Premier League keretében.

Cech korábban 11 évet focizott a Chelsea-ben, nyert 13 trófeát, majd 2015-ben az Arsenal játékosa lett.

Petr Cech 11 évig volt a Chelsea kapusa Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Federico Gambarini

Cech továbbra is részt vesz az edzéseken, Frank Lampard menedzser szerint nem volt nehéz döntés, hogy Cech is a keret tagja legyen. Lampard elmondta, nem számítanak arra, hogy játszania is kell majd, de ahogy az elmúlt hónapok is megmutatták, soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő.

A világ legdrágább kapusa, Kepa Arrizabalaga, az új szerzemény, Edouard Mendy és a 39 éves Willy Caballero neve mellett szerepel a cseh kapus a keretben.