Vágólapra másolva!
A 2020/2021-es Bajnokok Ligája kiírás első fordulójában a Ferencváros bátran futballozva, az első félidőben több komoly lehetőséget kialakítva végül négygólos vereséget szenvedett a világsztárokkal felálló FC Barcelonától. A hazai csapat edzője, Ronald Koeman elismerően beszélt a Fradiról az Origónak.

"Jól játszottunk ma, kicsit nehézkesen kezdtük a mérkőzést, nehezen vettük fel a ritmust.

Ez szokott lenni a probléma, hogy lejjebb vesszük a ritmust, az agresszivitást, ilyenkor nehezen lendülünk bele a meccsbe.

Nagyon jól tudtunk dominálni a találkozón, ebben jók vagyunk, a második félidő első 20-25 percében remekül futballoztunk, és 10 emberrel is kiválóan játszottunk. Az emberhátrányunkon is felül tudtunk kerekedni és így is tudtunk gólokat lőni.

Új embereket próbálunk ki, új labdarúgóknak adunk bizalmat, egyelőre ennél többet nem várhatunk ettől a csapattól. Fiatalokkal állunk fel, de

- kezdte az értékelését Koeman.

A katalánok holland edzője az Origó kérdésére elmondta, hogy:

„Kicsit nehezen kezdtük el a meccset, jó lehetőségei voltak a Fradinak.

Talán a legjobbak a félidő után voltunk egy jó 20-25 percig, amikor kiváló ritmusban fociztunk. Aztán Piqué piros lapja megnehezíttette a dolgunkat, ugyanakkor ehhez már hozzá vagyunk szokva, hogy hátrányban kell futballozunk. 10 emberrel is jól védekeztünk, még gólokat is szereztünk a végén, kevesebben is sikerült jól helytállnunk."

A szombati Real Madrid mérkőzés kapcsán azt mondta, csak szerdán kezdenek el gondolkodni azon, ki játszik és mit terveznek.