Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A török kapitány szerint a magyarok megtalálták a játékuk ellenszerét

Turkey vs Hungary - UEFA Nations League 2020,Hungary,September,sivas,Turkey,UEFA Nations League
SIVAS, TURKEY - SEPTEMBER 03 : Head coach of Turkey national football team Senol Gunes (R) gives tactics to his players during the UEFA Nations League B - Group 3 first match between Turkey and Hungary at Yeni Sivas 4 Eylul Stadium in the central Turkish city of Sivas on September 03, 2020. Sercan Kucuksahin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott a Nemzetek Ligája első fordulójában 1-0-ra legyőzte idegenben Törökországot Szoboszlai Dominik bombagóljával. A találkozó után a hazaiak csalódott szövetségi kapitánya, Senol Günes értékelte a látottakat.

„Mivel néhány nap alatt két mérkőzést játszunk, több fiatalnak lehetőséget adtunk. Az egész csapat gyengén teljesített" – mondta a szakember a török szövetség oldalának.

"Mivel én állítom össze a keretet, a vereségért én vagyok a felelős. Sajnálom, hogy kikaptunk. Hazai pályán jól akartunk rajtolni. Nem tudtunk úgy játszani, ahogy tudunk. Ettől még remek labdarúgóink vannak" - vállalta magára a felelősséget Günes.

„Magyarország jó érzékkel állította meg szabálytalanságokkal a támadásainkat. Ebből néhányat nem fújt le a játékvezető. Ezek a megszakítások kizökkentettek minket. A rivális megtalálta az ellenszert a mi játékunkra és kényelmesen futballozhatott. Ennél gyorsabban kell játszanunk, ha nyerni akarunk. Túl sokszor vesztettük el könnyedén a labdát, nem tudtunk nyomást helyezni a magyarokra" – tette hozzá.

(forrás: nso)

Mindent egy helyen az Eb-ről