Hollywoodi sztárok vennének meg egy angol ligában szereplő kis csapatot

Netflix's "6 Underground" New York Premiere GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix
NEW YORK, NY - DECEMBER 10: Ryan Reynolds attends Netflix's "6 Underground" New York Premiere at The Shed on December 10, 2019 in New York City. Cindy Ord/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két hollywoodi sztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney gyakorlatilag visszautasíthatatlan ajánlatot tette a walesi Wrexham AFC futballcsapatára.

Reynolds, akit a legtöbb filmrajongó olyan darabokból ismerhet, mint a Deadpool, és McElhenney, akit meg a Felhőtlen Philadelphia tett híressé nagyívű "vízióval" keresték meg a walesi csapatot, amelyik az angol liga ötödik vonalában (National League) szerepel, írja a Guradian című brit lap.

A döntési jogokat gyakorló szurkolói közösséget meg is győzték, mert a szavazás során 97,5% (1223 fő) támogatta, hogy ők legyenek a Wrexham AFC új többségi tulajdonosai. Innentől már csak az ajánlat részleteinek finomítása van hátra, mielőtt a felek végleg egymás tenyerébe csapnának. Ezt majd megelőzi egy második szurkolói közgyűlés, de úgy tűnik, hogy az már jószerével csak formaság lesz.

A két színész feltűnése és ajánlata a klubra hatalmas meglepetés volt, még akkor is, ha Ryan Reynoldsról tudott, hogy szívesen fektet különböző üzletekbe, legyen szó koncertszervezésről, vagy éppen mobil kommunikációról.