Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Kedden este a Bajnokok Ligája playoffkör visszavágó mérkőzésén a Ferencváros gólnélküli döntetlent játszott a norvég Molde csapatával a Groupama Arénában, ezzel a magyar bajnokcsapat a Norvégiában kiharcolt 3-3 után idegenben lőtt több góllal továbbment, és 25 év után újra bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A találkozó után Fradi csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő elmondta, nem szeretnének itt megállni, abban bízik, hogy ezentúl minden évben lesz magyar csapat valamelyik európai kupasorozat főtábláján.

„Nem jutok szóhoz, hiszen ennél nehezebb sorsolásunk nem lehetett volna. Amióta Szergej Rebrov megérkezett hozzánk, a csapat átvette a filozófiáját.

– mondta Lovrencsics Gergő az M4 Sport kamerája előtt.

Lorencsics Gergő rengeteget dolgozott a mérkőzésen Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Ez a két év mutatja, hogy nem lehet minket lenézni, nem lehet minket félvállról venni. Bizonyítottuk, hogy helyünk van Európában. Minden évben itt akarunk szerepelni, és bebizonyítottuk, hogy ez nem nagy feladat.

– tette hozzá Lovrencsicc, aki bízik benne, hogy csütörtökön a MOL Fehérvár is sikerrel veszi a belga Standard Liège elleni párharcot, és kiharcolja az Európa-liga szereplést.

Mindent egy helyen az Eb-ről