Alexis Sanchez már az első edzés után menekült volna Manchesterből

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (L) and Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez attend a training session at the Carrington Training complex in Manchester, north west England on November 26, 2018, on the eve of their UEFA Champions League group H football match against Young Boys. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Alexis Sanchez 2018 januárjában igazolt az Arsenaltól a Manchester United csapatához. A másik irányba az örmény Henrih Mhitarjan ment, de már egyikük sincs új csapatukban. Alexis előbb kölcsönbe, majd végleg az Interhez került, Mhitarjan pedig a Roma játékosa.

A chilei focista az instagramon mesélt a klubváltásról, és arról, hogy az első manchesteri edzés után azt kérte az ügynökétől, vigye vissza az Arsenalhoz.

José Mourinho és Alexis Sanchez Forrás: AFP/Oli Scarff

„Elfogadtam a United ajánlatát, bizakodva vártam a lehetőséget, gyerekként is nagyon szerettem a klubot. Aláírtam, de igazából nem informálódtam, hogy mi zajlik a csapaton belül. Vannak dolgok, amiket nem tudhatunk előre, az első edzésen viszont sok mindenre fény derült.

Nevettek, én pedig mondtam, hogy valami nem stimmel. Visszaút persze nem volt, de hónapokig érezhető volt, hogy nincs igazi csapat Manchesterben. Sokan azt mondták, az én hibám, hogy nem megy a játék, de nagyon sok múlik a környezeten, és nem alakult ki az a bizonyos családias viszony. Ez látszódott a pályán is, belőlem pedig bűnbak lett" – mondta Sanchez.