Újabb korábbi debreceni kedvenc tért vissza a DVSC-be

Varga József; Abraham, David akció egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Budapest, 2010. július 28. Varga József, a Debreceni VSC (b) és David Abraham, a svájci FC Basel játékosa küzd a labdáért a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában játszott DVSC - FC Basel találkozón a Szusza Ferenc Stadionban. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Korhut Mihály után újabb válogatott játékossal, ráadásul ugyancsak korábbi debrceni kedvenccel erősített az NB II-es szezon rajtjára készül DVSC.

A Loki a szombati Kisvárda elleni felkészülés előtt jelentette be, hogy visszatér a csapatba Varga József.

A 32 éves védekező középpályás 2008-ban mutatkozott be a DVSC felnőtt csapatában, amelyikben kétszáznál is több mérkőzést játszott, és három-három bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a klubbal.

2013 januárjában az akkor a Bundesligában szereplő Greuther Fürthhöz adták kölcsön, majd az év nyárén az angol másodosztályú Middlesbrough-hoz került egy évre. A játékos 2016 nyarán a Videotonhoz szerződött, és a 2017–2018-as szezon végén újabb bajnoki címet szerzett. A legutóbbi szezonban a bronzérmes Puskás Akadémia játékosa volt.