Így ünnepelte meg Cristiano Ronaldo a Juventus bajnoki címét - fotó

Juventus v ACF Fiorentina - Serie A Cristiano Ronaldo (Juventus FC) Champion of Italy 2018/2018 Campione dItalia 2018/2019 Juventus FC v ACF Fiorentina Juventus FC-Fiorentina juve juventus bianconeri Fiorentina viola Allianz Stadium Torino Turin serie a i
Cristiano Ronaldo (Juventus FC) celebrates the Scudetto after the Serie A football match between Juventus FC and ACF Fiorentina at Allianz Stadium on April 20, 2018 in Turin, Italy. Juventus won 2-1 against Fiorentina and confirmed themselves as Champion of Italy for the eighth consecutive time. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Juventus 2-0-ra legyőzte hazai pályán a Sampdoria együttesét, így sorozatban a kilencedik, összességében pedig már a 36. bajnoki címüket ünnepelhették a csapat játékosai.

Cristiano Ronaldo is betalált a mérkőzésen, majd a találkozó után az öltözőből posztolt képet Instagram-oldalán.

„Ezt a címet a Juventus összes szurkolójának ajánlom, különösen azoknak, akik sokat szenvedtek és szenvednek a járvány miatt...

Nem volt egyszerű! A bátorságotok, a hozzáállásotok és az elszántságotok voltak azok az erők, amelyekre szükségünk volt ahhoz, hogy a szoros bajnoki végjátékkal szembenézzünk, és a végsőkig harcoljunk ezért a címért, amely egész Olaszországhoz tartozik. Nagy ölelés mindenkinek!" – írta a 35 éves válogatott futballista a fotó mellé.