Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Romelu Lukaku, az Internazionale belga csatára a koronavírus okozta kényszerszünet alatt sem unatkozik. A La Gazzetta dello Sport információi szerint a támadó folyamatosan keresi telefonon azokat a válogatottbeli csapattársait, akiknek az idény végén lejár a szerződésük, hogy csatlakozzanak hozzá az Interben. A dolgok jelenlegi állása szerint pedig az is elképzelhető, hogy sikerrel fog járni.

Lukaku fő "célpontja" a rivális Napolinál játszó Dries Mertens, akit már korábban is kapcsolatba hoztak a milánóiakkal, ugyanakkor több kérője is van, melyek közül a Chelsea tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek. A Gazzetta azonban több forrásra hivatkozva azt állítja, Lukaku lehet a mérleg nyelve, aki miatt Mertens valószínűleg az Interhez fog szerződni.

Lukaku és Mertens akár egy klubcsapatban is játszhatnak a jövőben Forrás: AFP/Olga Maltseva

A 84-szeres válogatott csatár viszont annyira belejött a toborzósdiba, hogy Mertens mellett a Tottenham belső védőjét, Jan Vertonghent is "megkörnyékezte", akárcsak a PSG jobbhátvédjét, Thomas Meuniert.

Mindhárom említett játékosnak lejár a szerződése a szezon után, Lukaku pedig a jelek szerint rendkívül szeretne egy klubban játszani. Sőt, azt sem adta fel, hogy az Interben egyszer már megbukó, most a Cagliariban kölcsönben játszó Radja Nainggolant is visszacsábítsa a csapathoz.