Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Három mérkőzéstől eltiltotta Könyves Norbertet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A Paks játékosa szombaton, a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki 38. percében összeszólalkozott a játékvezetővel, akitől előbb sárga, majd piros lapot kapott. Két perccel később Böde Dánielt is kiállította a házigazdáktól a bíró, ő a két sárga lapért automatikusan, határozat nélkül egy meccset kényszerül kihagyni.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága február 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

„Könyves Norbert (Paks) 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Tóth László szakmai igazgató (Mezőkövesd) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Böde Dánielnek (Paks) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szól az eltiltása" – számolt be a szövetség. Utóbbi két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás.

A paksi csapatkapitány kiállításáról egy másik videó is felkerült, amelyben jól látható, hogy Szolnoki Roland a földön fekve mosolyog a kispad felé, amikor kiderül, hogy Böde Dánielnek el kell hagynia a pályát.

Mindent egy helyen az Eb-ről