Neymart a fájdalom sem tarthatja vissza a gyógyulásban

fbl Horizontal FOOTBALL FALL FULL LENGTH PROFILE LYING DOWN
(FILES) In this file photo taken on February 25, 2018 Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar Jr reacts lying on the pitch during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Marseille (OM) at the Parc des Princes in Paris. - Neymar will miss both legs of Paris Saint-Germain's upcoming Champions League last-16 tie against Manchester United after the French club confirmed on January 30, 2019 that the world's most expensive player would be out for 10 weeks with a metatarsal injury. However, Neymar will not undergo an operation, with PSG saying the 26-year-old Brazilian had instead agreed on "a conservative treatment" that could see him return in time for the Champions League quarter-finals in April should they qualify. Neymar suffered the injury in PSG's 2-0 French Cup win against Strasbourg on January 23. (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain brazil sztárja, Neymar lassan gyógyul lábközépcsonttöréséből, de azzal senki nem vádolhatja, hogy ne tenne meg mindent a mielőbbi visszatérés érdekében.

A brazil klasszis január 23-án a Strasbourg elleni kupameccsen sérült meg, és rögtön tudni lehetett, hogy komoly a baj. Amikor kiderült, hogy a lábközépcsontja tört el, az orvosok azt mondták, hogy akár tíz hetet is kihagyhat, azaz biztos, hogy több más mérkőzés mellett lemarad a Manchester United elleni február 12-i BL-nyolcaddöntőről, és jó eséllyel a március 6-i visszavágót is csak a lelátóról nézheti. Azt viszont senki nem veheti el tőle, hogy mindent megtesz azért, hogy amikor visszatér, a legjobb formáját mutathassa – erről mindenki meggyőződhet, aki megnézi ezt a videót.

A gyakorlatok még fájnak a brazilnak, ez el is hangzik a videó elején, de becsülettel végigcsinál mindent, amit a gyógytornásza, személyi edzője kér.