Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága (FEB) a legutóbbi ülésén súlyosan megbüntette a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő MOL Fehérvárt és Újpestet.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 29-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

A FEB az Újpestet a ZTE elleni hazai bajnoki mérkőzésén

szurkolói részéről történt rendzavarásokért és rasszista megnyilvánulásokért 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi,

továbbá elrendeli a sportszervezet hazai bajnoki mérkőzéseinek lejátszására kijelölt Ilovszky Rudolf Stadion „C3" szektorának 1 (egy) soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását. A FEB a most folyó bajnoki évben ezt megelőzően, egy esetben már hozott elmarasztaló határozatot a sportszervezettel szemben szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.

A Vidi-szurkolók extázisban ünnepelték az egyenlítést Fotó: Szabó Gábor - Origo

A FEB a Fehérvár FC-t az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolói részéről történt

pirotechnikai eszközök használatáért és mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért 2.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a most folyó bajnoki évben ezt megelőzően, egy esetben már hozott elmarasztaló határozatot a sportszervezettel szemben szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata miatt.