Nikolics Nemanja zárta a chicagói gólfesztivált - videó

Houston Dynamo v Chicago Fire GettyImageRank2 SPORT Soccer Major League Soccer
BRIGEVIEW, IL - MAY 20: Nemanja Nikolic #23 of the Chicago Fire (R) celebrates his goal with teammate Diego Campos #17 against the Houston Dynamo at Toyota Park on May 20, 2018 in Bridgeview, Illinois. The Dynamo defeated the Fire 3-2. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nikolics Nemanját végig a pályán tudó Chicago Fire hazai pályán 4-0-ra legyőzte az FC Dallast az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) helyi idő szerint szombat délutáni mérkőzésén. A Fire utolsó gólját a magyar válogatott csatár szerezte.

Az idényt meglehetősen rosszul kezdő Chicago Fire augusztus óta egyre jobb formát mutat, amiben Nikolics Nemanjának is fontos szerepe van, miután a magyar válogatott csatár az előző hónapban négy bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes.

A Fire ezúttal az éppen ellenkező utat bejáró FC Dallast fogadta, és már a 7. percben megszerezte a vezetést, majd a szünetre el is döntötte a három pont sorsát, miután a 39. percben már 4-0-ra vezetett. Az utolsó találatot éppen Nikolics lőtte.

Eredmények:
Chicago Fire–FC Dallas 4-0 (4-0)
New York City–San José Earthquakes 2-1 (2-1)
Atlanta United–Columbu Crew 1-3 (1-0)
Montréal Impact–Cincinnati 0-1 (0-1)
Orlando City–New England 3-3 (1-3)
Philadelphia Union–Los Angeles FC 1-1 (1-1)
Vancouver Whitecaps–Houston Dynamo 2-1 (0-0)