Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Óriási bakit követett el a Wolverhampton játékosa

Premier League Asia Trophy match: Newcastle 0-4 Wolves China Chinese Shanghai football soccer Premier league Asia trophy 2019 Wolverhampton Wanderers F.C. Wolverhampton Wanderers
Spanish football player Adama Traore of Wolverhampton Wanderers F.C. of English League champions dribbles against Newcastle United F.C. in the semifinal match during the Premier League Asia Trophy 2019 in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 17 July 2019. Wolverhampton Wanderers F.C. defeated Newcastle United F.C. 4-0.
Vágólapra másolva!
Adama Traore, a Wolverhampton Wanderers labdarúgója azért nem lépett pályára csütörtökön az örmény Pjunik Jerevan otthonában rendezett Európa-liga selejtezőn, mert a repülőtéren nem volt nála útlevél.

Az angol csapat vezetőedzője, Nuno Espirito Santo újságíróknak elmondta, hogy a 23 éves spanyol szélső azt gondolta, a személyi igazolványa is elég az utazáshoz, ezért maradt le a járatról.
A szigetországi együttes nem érezte meg légiósa hiányát, nélküle is simán, 4-0-ra győzött az örmény fővárosban. A jövő csütörtöki, hazai visszavágó - melyen minden bizonnyal Traore is pályára lép majd - így formalitásnak tekinthető.

Mindent egy helyen az Eb-ről