Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem emelnek vádat Ronaldo ellen a nemierőszak-ügyben

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on January 22, 2019 Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo smiles as he leaves after attending a court hearing for tax evasion in Madrid . - Cristiano Ronaldo will not face rape charges in Nevada, prosecutors said on July 22, 2019. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai ügyészség nem emel vádat a Cristiano Ronaldóval szemben megfogalmazott nemi erőszak gyanújának ügyében.

A Las Vegas-i ügyészség – itt nyújtották be a keresetet a portugál sztár ellen – helyi idő szerint hétfőn délután kiadott végzésében úgy fogalmazott, hogy a Ronaldo ellen felhozott vádak "nem bizonyíthatóak minden kétséget kizáróan".

A 34 éves Mayorga 2018 őszén vádolta meg Ronaldót azzal, hogy 2009-ben egy Las Vegas-i szállodában követett el nemi erőszakot a sérelmére. 2010-ben azonban állítása szerint a portugál sztár képviselői 375 ezer dollár ellenében megvették a hallgatását, idén mégis felejelentést tett az ügyben, arra hivatkozva, hogy annak idején nem volt ítélőképessége birtokában.

Az ügyészség mostani döntése véglegesen lezárhatja az ügyet, és azóta arról szólnak a hírek, hogy Mayorga és Ronaldo ügyvédei peren kívül megegyeztek egymással.

Mindent egy helyen az Eb-ről