Vágólapra másolva!
Papíron Disztl László lehet az NB I-ben újonc Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőedzője, mivel a korábbi hatszoros válogatott csatárnak, Waltner Róbertnek nincs az NB I-ben szükséges pro licences képesítése, ezért a klubvezérkar hetek óta a megoldáson dolgozik.

A Nemzeti Sport szerint Disztl László, a korábbi huszonnyolcszoros válogatott hátvéd lehet az a szakember, aki a hivatalos előírásnak megfelelően „adja" az edzői diplomáját – amelyet Belgiumban szerzett meg. A magyar élvonalban ez ideig a ZTE-nél és a Fehérvár FC-nél dolgozott vezetőedzőként, legutóbb 2008 tavaszán ült NB I-es csapat kispadján.

Waltner Róbert feljutotta a Kaposvári Rákóczit az élvonalba, de papíron nem írányíthatja az újoncot Forrás: sonline.hu

A kerettel kapcsolatos hír, hogy a középső középpályás Hegedűs Dávid egy, míg a hátvéd Fodor Marcell két évvel meghosszabbította vasárnap lejáró szerződését, ugyanakkor a saját nevelésű Horváth Ferenc, illetve az ugyancsak 21 esztendős Csernák Martin távozott.

A klub tájékoztatása szerint július 25-re vélhetően csaknem véglegessé válik a keret, amelyben biztosan helyet kap egy-két légiós is. Bár az újonc több külföldi futballistát is szerződtetne, a költségvetés korlátozza a lehetőségeket.