Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Menedzsere szerint Buffon biztosan folytatja

fbl Horizontal, Gianluigi Buffon, PSG
Paris Saint-Germain's Italian goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during the French L1 football match between Nantes (FC Nantes) and Paris Saint-Germain (PSG) on April 17, 2019 at the La Beaujoire stadium in Nantes, western France. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem hosszabbítja meg szerződését a PSG-nél Gianluigi Buffon. A 41 éves világbajnok olasz kapus és a francia klub szerdán jelentette be, hogy elválnak útjaik. A közönségkedvenc játékos menedzsere nem sokkal később azonban megnyugtatta a szurkolókat, mikor azt mondta: Buffon biztosan folytatja karrierjét. 

Maga a főszereplő, Gianluigi Buffon is erre utalt, amikor döntését kommentálta saját közösségi oldalán. Azt írta, másfajta kihívásokra vágyik, vagyis szinte biztosra vehető, hogy egyelőre nem vonul vissza az olasz legenda.

Silvano Martina menedzser egy olasz lapnak adott interjújában azt mondta, több olasz csapat is érdeklődik Buffon iránt.

Nincs még itt a vége Forrás: AFP/Loic Venance

"Gigi folytatni szeretné karrierjét, és van is rá lehetősége, mert több olasz klub is szívesen látná a játékosai között. Most néhány napot a családjával tölt, pihen egy kicsit, utána térünk majd vissza a munkára."

Ködösítés helyett pedig meg is nevezett néhány csapatot, ahol Buffon folytathatja.

"A legkézenfekvőbb választás a Juventus lenne, de szülővárosának Carrarának a csapata, a Carrarese, a Lazio és a Genoa is Gigi lehetséges célállomásai között szerepelnek."

Mindent egy helyen az Eb-ről