Messiék ötöt, Suárezék hármat rúgtak felkészülési meccsen - videó

fbl Square Horizontal
Argentina's Lionel Messi (R) drives the ball next to Nicaragua's Renato Punyed before scoring during their international friendly football match at the San Juan del Bicentenario stadium in San Juan, Argentina, on June 7, 2019. (Photo by Andres LARROVERE / AFP)
Vágólapra másolva!
Felkészülési mérkőzésen Argentína 5-1-re verte Nicaraguát, míg Uruguay 3-0-ra győzte le Panamát. 

A két dél-amerikai sztárcsapat a június 15-én rajtoló brazíliai Copa Américára készül, ennek jegyében játszottak formába hozó meccset. Az argentinok San Juanban fél órán át tartották meccsben Nicaraguát, addig csak kidolgozták és kihagyták a helyzeteiket, hogy aztán jöjjön Lionel Messi, és egy percen belül két gólt lőve beindítsa a hazai hengert.

A második félidőben még az olasz Inter támadója, Lautaro Martínez is duplázott, és Roberto Pereira is lőtt egy gólt, a végeredményt pedig Juan Barrera állította be az utolsó percben értékesített büntetővel.

Uruguay Montevideóban fogadta a 2018-as oroszországi vébén ugyancsak tiszteletét tevő Panamát, ők azonban Maxi Gómez góljával már a 19. percben megszerezték a vezetést, amihez a második félidőben Luis Suárez és Federico Valverde révén még két gólt hozzátettek.

Eredmények:
Argentína–Nicaragua 5-1 (2-0)
Uruguay–Panama 3-0 (1-0)