A Manchester sztárja úgy eltörte a labdát, hogy győztes gól lett - videó

fbl Horizontal
Chile's Alexis Sanchez celebrates after scoring against Ecuador during their Copa America football tournament group match at the Fonte Nova Arena in Salvador, Brazil, on June 21, 2019. (Photo by Juan MABROMATA / AFP)
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint szombat hajnalban egy mérkőzést rendeztek a Copa Américán. A kétszeres címvédő Chile Ecuador együttesével játszott, és bár a vártnál sokkal nehezebben, de végül megszerezte a győzelmet. 

Ehhez kellett a Manchester United játékosa, a chilei csapat legnagyobb sztárja, Alexis Sánchez, aki az 51. percben, 1-1-es állásnál jó ütemben érkezett Aranguiz beadására, de igencsak gyatrán találta el a labdát. Azonban pont így lett jó, a „lövés” teljesen átverte Dominguezt, és védhetetlenül hullott az ecuadori kapuba.

A folytatásban Ecuador már nem tudott egyenlíteni, sőt, emberhátrányba is került a 89. percben, miután Achilier piros lapot kapott Arturo Vidal lekönyököléséért.

Chile 2-1-re győzött, és két meccs után hat ponttal vezeti a C csoportot (és már biztosan negyeddöntős), megelőzve a négypontos Uruguayt, Ecuador pont nélkül áll a negyedik helyen.