Vágólapra másolva!
Az angol Independent értesülései szerint a francia bajnok Paris Saint-Germain mindent megtesz azért, hogy megszerezze a Manchester United és a spanyol válogatott kapusát, David De Geát.

A 28 éves játékosnak 2020 nyarán jár le a szerződése, de a felek már most elkezdtek tárgyalni a hosszabbításról. De Gea jókora fizetésemelést szeretne magának, ami állítólag heti 350 000 fontot (majdnem 131 millió forint) jelent. A klub viszont úgy tűnik, nem igazán adna ennyit a sztárkapusnak.

Amennyiben a bértárgyalás eredménytelenül zárul, a spanyolért biztosan sorban állnak majd a csapatok, hiszen posztja egyik legjobbja.

David De Gea (jobbra) szeretne magasabb fizetést Forrás: AFP/Oli Scarff

Az egyik szinte biztosan a PSG lesz, amelynek nincsenek hosszú távú tervei Gianluigi Buffonnal, és egyértelműen megadná De Geának a kívánt összeget. A kérdés, hogy már idén nyáron tesz-e ajánlatot a Unitednek, vagy megvárja, amíg lejár a kapus szerződése.

De Gea klub- és honfitársára, Ander Herrerára is szemet vetett a párizsi csapat, aki szintén kevesli a fizetését, és elvágyódik az Old Traffordról, a távozása szinte biztosra vehető.