Saját grimaszaival szívatják csapattársai az angol válogatott focistát

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES BE
England's Phil Jones and Belgium's Jan Vertonghen pictured in action during a soccer game between Belgian national soccer team the Red Devils and England, the third place play-off of the 2018 FIFA World Cup, Saturday 14 July 2018 in Saint-Petersburg, Russia. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Vágólapra másolva!
Phil Jones, a Manchester United védője akaratán kívül lett a nemzetközi foci egyik legnagyobb mémgyárosa. Abszurd grimaszaival saját csapattársait is lenyűgözi, akik viszont lassan az őrületbe kergetik a jámbor játékost.

A focis mémek egyik kimeríthetetlen tárháza, a Phil Jones számos arca (many faces of Phil Jones) címet viselő gyűjtemény, ami a gumiképű védő meccsek közben megörökített grimaszait gyűjti össze.

Szülinapi gyűjtés 2017-ből:

És, ha az még nem lenne elég, hogy az internet tele van vele, saját csapattársai sem hagynak nyugtot az újabb és újabb képekkel szegény Jonesnak.

Nem könnyű Phil Jones-nak lenni...

"A saját csapattársaim is ezzel szívatnak. Ez van. De most már nem húzom fel magam rajta, hogy minden áldott este újabb és újabb képeket küldenek be a közös chatszobába" – mondta el a 27-szeres angol válogatott védő, aki 2011 óta a Manchester United játékosa.

Jones még csak 27 éves, azaz biztosak lehetünk benne, hogy szépen fog még bővülni az a gyűjtemény.