Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rebrov a Fradi-sikerről: ez nem Böde, hanem a csapat győzelme volt

BÖDE Dániel, Ferencváros, Honvéd
Böde Dániel, az FTC játékosa (k) gólt rúg a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Debreceni VSC - Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 2-án
Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 19. fordulójának rangadóján. A mérkőzést követően a hazai csapat edzője, Szergej Rebrov több kérdést is kapott az őszi szezon végén a csapatból is kikerülő, most a meccset eldöntő Böde Dánielről. 

„Tisztelem Danit, és teljesen mindegy, hogy valaki 10, 15 vagy 20 percet játszik. A legjobbját nyújtotta ő is a csapatért. Konkurencia van ezen a poszton is, ami remek. Nyikolaj (Szihnyevics – a szerk.) például 20 percre jött be, és abban az időszakban szerintem ő volt az egyik legjobb. Dani 15 percre állt be, ő pedig eldöntötte a meccset.

Nagyon sok kérdés Daniról szól, de egy csapat volt a pályán. Ez nem Dani, hanem a csapat győzelme volt”

– mondta Rebrov a klub beszámolója szerint.

Böde Dániel, az FTC játékosa (k) gólt rúg a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencváros-Bp. Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 2-án Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Természetesen sokan arra is kíváncsiak voltak, hogy Tokmac Nguen és Isael közül valamelyikük szerepet kaphat-e már jövő héten, az Újpest ellen.

ezért nyújtotta mindenki a maximumát ma. Mert tudta, hogy van mögötte egy jó játékos, és ha nem játszik elég jól, akkor a posztján lévő másik labdarúgót beállíthatjuk helyette” – tette hozzá az ukrán edző.

Mindent egy helyen az Eb-ről