A kiállított focistát a videobíró segítségével újra leküldték a pályáról - videó

William Rémyt a videobíró segítségével újra leküldték a pályáról
Vágólapra másolva!
Vasárnap este nem mindennapi jelenet játszódott le a Legia Warszava-Cracovia Krakków (0-2) összecsapáson. A hazai csapat játékosát, a francia William Rémyt gyors egymásutánban kétszer is kiállították a videobíró segítségével.

A sárga lapos Rémy a 74. percben megtaposta a két gólt szerző Javi Hernándezt, amiért a játékvezetőtől megkapta a második sárgáját, így a francia játékos lebaktatott a pályáról.

Ezt követően a bizonyosság kedvéért visszanézték az esetet, Piotr Lasyk játékvezető pedig úgy döntött, hogy megváltoztatja az ítéletét. Visszahívta a pályára a francia játékost, aki egy másodpercre megörült, hogy folytathatja a játékot, de azonnal lehervadt a mosoly az arcáról, amikor a bíró visszavonta a második sárgáját, és a taposásért azonnali pirosat kapott.

William Rémyt a videobíró segítségével újra leküldték a pályáról Forrás: legia.com

A játékvezető és a videobíró döntése – ami tökéletes volt – azért is kulcsfontosságú, mert ha Rémy két sárga lappal hagyta volna el a pályát, akkor automatikusan csak egy meccset kellett volna kihagynia, így viszont hogy egyből pirosat kapott, komolyabb eltiltásra számíthat.