Ő vagy én? - mondta Isco a Real Madrid vezetőinek

Horizontal
Real Madrid's Spanish midfielder Isco (L) looks at Real Madrid's Argentinian coach Santiago Solari before entering the game during the Spanish league football match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 1, 2018. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Isco nem szeretné elhagyni a Real Madridot, de ha továbbra is Santiago Solari marad a csapat vezetőedzője, kénytelen lesz – mondja ő.

Az utóbbi hónapokban mellőzött középpályásért állítólag a Manchester City és a Paris Saint-Germain is élénken érdeklődik, de neki esze ágában sincs távoznia. Kivéve akkor, ha még a nyáron is Santiago Solarinak fogják hívni az edzőt.

Santiago Solari nem számít Iscóra Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A 2013 óta a Real Madridnál lévő Isco sem Carlo Ancelottinál, sem Rafa Beníteznél, és sokáig Zinédine Zidane-nál sem tudott alapemberré válni, idővel azonban összekapta magát, és kulcsszerepet játszott abban, hogy a csapat zsinórban háromszor megnyerte a Bajnokok Ligáját. Julen Lopetegui is rendszeresen játéklehetőséget biztosított neki (ahogy a spanyol válogatottban is tette), Solari azonban egyáltalán nem számol vele, sokszor még csereként sem küldi be. Az ügy hátterében állítólag személyes konfliktus áll.

Isco malmára hajthatja a vizet, hogy a Real Solarival is csak szenved, a szezon elején látott tanácstalanság továbbra is érződik a csapaton, így kevés rá az esély, hogy Florentino Pérez klubelnök a következő szezonra is megtartja az argentin edzőt. Ha viszont így lesz, akkor Isco megy, vevőt viszont nem lesz könnyű találni, mert az AS sportnapilap szerint a Real 100 millió euró alatt szóba sem fog állni senkivel.