Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona 75 millió euróért leigazolta az Ajax holland középpályását, Frenkie De Jongot. A katalán klub vezetői állítólag megígérték a 21 éves játékosnak, hogy három játékos eladásával helyet csinálnak neki a keretben, mire nyáron megérkezik. A spanyol AS viszont úgy tudja, hogy a Xavi Hernández utódjának kikiáltott passzmestert Neymar lehetséges visszaszerzésével tudták meggyőzni.

Frenkie De Jong Barcelonába szerződése múlt héten lett hivatalos. A 21 éves középpályást a Manchester City és a Paris Saint-Germain is le akarta igazolni, De Jong állítólag beszélt is Thomas Tuchellel és Pep Guardiolával. Végül a Barcát választotta, amely gyerekkora óta a kedvenc csapata.

Frenkie De Jong hamarosan Neymarnak osztogathat Barcelonában? Forrás: fcbarcelona.com

A spanyol AS értesülése szerint De Jong hajlott volna arra, hogy a Paris Saint-Germainbe menjen, azonban a Barca vezetői mutattak neki egy WhatsApp-beszélgetést, amelyben Neymar arról panaszkodik, hogy nem érzi jól magát Párizsban, mert nincsenek komoly ellenfelek, és az időjárással sincs kibékülve, ezért szeretne visszatérni korábbi sikerei helyszínére.

21 éves De Jong minden idők legdrágább holland futballistája lett, 2024-ig írt alá, de csak a nyáron csatlakozik a Barcelonához.

Mindent egy helyen az Eb-ről